Thursday, May 16, 2019

θες γαλα εργοστασιο

θες γαλα εργοστασιο
Παραλήρημα Γιλντιρίμ: Για το όνομα των Σκοπίων δεν αποφασίζει η Ελλάδα

«Ύποπτα» σχέδια σε βάρος της Ελλάδας από Τούρκους και Σκοπιανούς – Ο «φίλος» Ζάεφ χαρακτήρισε την Τουρκία τον μεγαλύτερο σύμμαχο


https://rgzjgufr.blogspot.com/2019/04/blog-post_67.html

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, πραγματοποιεί επίσκεψη στην Άγκυρα, έπειτα από πρόσκληση του Τούρκου ομολόγου του, Μπιναλί Γιλντιρίμ




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο Γιλντιρίμ, στην κοινή συνέντευξη Τύπου που είχε με τον Σκοπιανό ομόλογό του, αναφέρθηκε στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων και όπως υποστήριξε, «για το θέμα του ονόματος μίας χώρας, αποφασίζει η ίδια η χώρα. Το να ορίζουν άλλες χώρες σε αυτήν τη χώρα ποιο θα είναι το όνομα είναι ένα τεράστιο λάθος. Παρόλα αυτά, είναι μεγάλη μας επιθυμία να λυθεί το θέμα αυτό με την Ελλάδα με συζήτηση και με διαβουλεύσεις».

Ο Γιλντιρίμ τόνισε την ανάγκη διευθέτησης όλων των θεμάτων μεταξύ των γειτονικών χωρών με διάλογο. «Με τη γείτονά μας την Ελλάδα υπάρχουν θέματα που διαφωνούμε. Εμείς πάντα προτάσσουμε τη λύση του διαλόγου προκειμένου να επιλυθούν. Εμείς προτιμάμε την οδό του διαλόγου», δήλωσε.


ληξη ασφαλειασ αυτοκινητου προστιμο

τα μεγαλυτερα ποταμια της ασιας

θες γαλα εργοστασιο

Νωρίτερα, σε συνέντευξη στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu ο Ζάεφ είχε δηλώσει ότι: «Η Τουρκία είναι ο μεγαλύτερός μας φίλος».

Όπως τόνισε μπορεί να υπάρξει λύση μεταξύ «Μακεδονίας» και Ελλάδας αυτό τον Μάιο.

«Όλοι μας θέλουμε να λύσουν αυτό το πρόβλημα μέχρι τα τέλη Μαΐου, επειδή τον Ιούνιο θα ληφθεί απόφαση αν η “Μακεδονία” θα πάρει ημερομηνία για έναρξη διαπραγματεύσεων. Τον Ιούλιο θα είναι η σύνοδος του ΝΑΤΟ. Θέλουμε αυτόματα να επιβεβαιωθεί ξανά η πρόσκληση εκεί. Αν μέχρι τότε λυθεί, θα είναι καλό», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι το πρόβλημα του ονόματος είναι ένα σημαντικό πρόβλημα μεταξύ της «Μακεδονίας» και της Ελλάδας ενώ πρόσθεσε «όταν βρεθεί λύση, που μπορεί να βρεθεί, πρέπει όλοι μας να τη στηρίξουμε. Στην περίπτωση που οι πολιτικοί φορείς στη “Μακεδονία” αναπτύξουν κοινή στρατηγική και αλληλοενημερώνονται μπορεί να υπάρξει εθνικός συμβιβασμός», πρόσθεσε.



https://abtecfes.blogspot.com/2019/05/blog-post_58.html

No comments:

Post a Comment